Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Col·lecció Isadora Moon

Isadora Moon és meitat fada, meitat vampir. És una nena a qui tant li agrada la nit com gaudir de la llum del sol i sempre va acompanyada del seu conill màgic Pinky. 

La Isadora compta amb una col·lecció de llibres que recullen les seves aventures, des de la seva primera vegada a l’escola al seu primer ball com a vampir, d’excursió a un castell encantat; inclús la seva primera visita al dentista! 

Són llibres amb il·lustracions en negre i rosa protagonitzades per una heroïna única i encantadora ideal pels que els agraden les flors i la purpurina com els més fanàtics del món del misteri i els vampirs. Textos senzills i capítols curts. Ideal per començar a llegir sols!

Sobre l’autor/a: 

Harriet Muncaster (Arabia Saudita, 1988) és l’autora i il·lustradora de les sèries de llibres per a joves lectors Isadora Moon, Mirabelle i Emerald, amb més de vendes internacionals, i de la sèrie de grau mitjà Victoria Stitch. Va estudiar Il·lustració a la Norwich University College of Art i va completar un Màster en Il·lustració de Llibres Infantils a la Universitat Anglia Ruskin el 2012. Fins ara, Isadora Moon està disponible en trenta-set idiomes diferents, va guanyar el Premi al Llibre Infantil de l’Any d’El Corte Inglés l’any 2019 i ha venut més de 4 milions de còpies a tot el món de la seva col·lecció. 

Autor: Harriet Muncaster

Editorial: Alfaguara

Edat: a partir de 7 anys

 

 

Go to Top