Skip to content Skip to footer

Qui som?

El Grup Reclam som, des de 1988, una empresa dedicada a l’edició de revistes gratuïtes comarcals. L’any 2020 vam decidir fer un canvi radical de la nostra imatge –tant pel que fa al disseny com als continguts– apostant per oferir plans relacionats amb l’oci i la cultura a Catalunya, interessants i divertits per a tota la família.

Amb aquest pas ens hem convertit en el primer magazín d’oci i cultura gratuït d’Osona, el Ripollès, la Garrotxa, la Cerdanya, l’Alt Urgell i la Cerdanya Francesa.

Punts
80808080
Punts de distribució on trobar el nostre magazine
Expositors
808080

Expositors físics a diferents establiments d’Osona, la Garrotxa i la Cerdanya

 

Distribució

Al llarg dels anys hem creat una xarxa de punts de distribució impecables, amb un munt d’expositors situats als llocs més concorreguts dels diferents pobles
i ciutats de les comarques d’Osona i el Ripollès, la Garrotxa, la Cerdanya, l’Alt Urgell i la Cerdanya francesa.

Podem assegurar que tenim una cobertura del 100 % a les nostres poblacions, arribant així a tothom i fent que tot aquell que s’anuncia amb nosaltres aconsegueixi una gran visibilitat.

Col·laborem amb diverses associacions locals que treballen per inserir a persones amb problemes de salut mental, física i/o sensorial i dificultats per incorporar-se al món laboral.

Dades que ho confirmen

Tiratge
8080,000
Lectors
808080,000
Subscriptors
8080,000