Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Come by Paco Méndez

Come és el restaurant de Paco Méndez, el xef que fa uns anys era responsable dels restaurants Hoja Santa i Niño Viejo. Ara, juntament amb la seva dona, Erinna Mariciano, que va ser pastissera en l’esmentat restaurant Hoja Santa, gestionen la cuina del primer restaurant estrella Michelin mexicà de Barcelona. Come és un restaurant on degustar la cultura i la cuina mexicana, els productes mediterranis i el vast llegat de ‘elBarri’.

Tipus de cuina: Alta gastronomia mexicana amb productes mediterranis.

T’agradarà si… No et conformes amb que els plats tinguin el gust que t’imagines que han de tenir, sino que busques que et sorprenguin i et trenquin els esquemes gustatius.

El recomanaràs perquè… Pels gustos intensos en boca, perquè utilitzen productes de primera qualitat, per la simpatia del personal, l’estètica del local, la creativitat a l’hora d’emplatar i els seus còctels.

Els plats que et faran repetir… La torradeta de tartar de wagyu, el wellington de guatlla amb mole i el cruixent de kikos i avellanes, gelat de blat de moro fumat i almívar de llet de cabra.

Què diuen ells per convèncer-te d’anar-hi? «Amb el restaurant volem sortir de l’encotillament del menú tancat. Ens sembla que a la clientela cada vegada els cansa més. Volem ser molt més flexibles i oferir la possibilitat d’acabar amb una peça sencera de peix o de marisc, de carn o de vegetals.»

Per què te’l recomanem nosaltres? Per la seva excel·lència senzilla. És un restaurant que ofereix una carta molt interessant, amb la que no et quedes amb gana i que està molt lluny d’assemblar-se als típics menús degustació rebuscats i això la fa especial. És poc probable que trobis algun plat que no t’agrada i el picant es regula segons cada comensal.

 

» come.com.es

Go to Top