Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

El Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca és el restaurant liderat pels germans Roca a Girona. Un temple per molts amants de la cuina i per molts restauradors on s’elabora una cuina que parla de tradició, de cultura, de paisatge i de persones.

Tipus de cuina: Gourmet premium.
T’agradarà si… Busques una experiència culinària per relaxar-te, sorprendre’t i inclús emocionar-te.
El recomanaràs perquè… És una celebració de la gastronomia en la seva màxima expressió. Perquè un cop traspasses les seves portes cada persona de l’equip et fa viure una experiència inoblidable i perquè cada mossegada és màgia.
El plat que et farà repetir… És molt difícil escollir-ne només un perquè cadascun reflecteix la trajectòria que els germans Roca han tingut com a restauradors. Són capaços de fer brillar qualsevol aliment senzill fent-ne alta gastronomia.
Què diuen ells per convèncer-te d’anar-hi? «Benvinguts a una cuina sorprenent sense estridències, on el mestratge que balanceja els oposats d’en Joan s’arrodoneix per la fresca anarquia creativa d’en Jordi, amb el so plàcid de les marees líquides de la introspecció d’en Josep, que des del seu univers líquid, inspira, marida i acompanya la festa per als sentits que en aquesta cuina es forja, en silenci i amb tremp, per a vosaltres.»
Per què te’l recomanem nosaltres? Perquè és d’aquelles experiències que us rondaran pel cap diversos dies després d’haver-ne gaudit i de la qual sortireu feliços.
Atenció amb: S’ha de reservar amb bastant marge de temps si voleu poder-hi celebrar quelcom especial.

» cellercanroca.com

Go to Top