Skip to content Skip to footer

Distribució

Al llarg dels anys hem creat una xarxa de punts de distribució impecables, amb un munt d’exposicions situats als llocs més concorreguts dels diferentspobles i ciutats de les ciutats de les comarques d’Osona i el Ripollès, la Garrotxa, la Cerdanya, l’Alt Urgell i la Cerdanya francesa. Podem assegurar que tenim una cobertura del 100% a les nostres poblacions, arribant així a tothom i fent que tot aquell que s’anunciaamb nosaltres aconsegueixi una gran visibilitat.

Audiència

La revista va dirigida a un públic d’entre 16 i +60 anys. Intentem oferir continguts diversos i d’interès general. Actualment, el percentatge total del nostre target es reparteix així: el 20% són persones menors de 30 anys, el 60% tenen entre 30 i 60 anys i el 20% restant són majors de 60 anys.

Solucions Creatives

Proposem i executem accions pensades especialment per a cada client. Les nostres solucions creatives acostumen a integrar i combinar tots els nostres formats i plataformes: Revista, xarxes, newslatter… Activem tots els nostres canals per obtenir el major impacte possible a la nostra audiència.

Go to Top