Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

La teoría de los archipiélagos

“La teoria dels arxipèlags ve a dir que tots som illes, arribem sols a aquest món i en marxem exactament igual, però necessitem tenir altres illes al voltant per a sentir-nos feliços enmig d’aquest mar que uneix tant com separa. Jo sempre he pensat que seria una illa petitona, d’aquestes en les quals hi ha tres palmeres, una platja, dues roques i poc més; m’he sentit invisible durant gran part de la meva vida. Però llavors vas aparèixer tu, que sens dubte series una illa volcànica plena de grutes i flors. I és la primera vegada que em pregunto si dues illes poden tocar-se en la profunditat de l’oceà, encara que ningú sigui capaç de veure’l. Si això existeix, si entre els corals i sediments i el que sigui que ens ancora enmig de la mar hi ha un punt d’unió, sens dubte som tu i jo. I si no és així, estem tan a prop que estic convençut de poder arribar nedant fins tu.”

Un amor prohibit, ambientat en el passat i el present, LGBTIQ+. Un llibre ideal per sortir d’un bloqueig de lector que es llegeix molt de pressa.

Sobre l’autora:

Alice Kellen (València, 1989) és una escriptora espanyola de literatura romàntica juvenil i adulta. Va començar la seva carrera com a escriptora l’any 2013 amb «Llévame a cualquier lugar» i ha continuat publicant fins a l’actualitat, comptant ja amb més de quinze llibres en el mercat. El seu pseudònim sorgeix per la història d’Alícia al país de les meravelles i Marian Keyes.

Autora: Alice Kellen

Editorial: Editorial Planeta

Any de publicació: 2022

Gènere: romàntic

Go to Top