Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ser distinto no es tan raro

Hi ha vegades a la vida que el món s’atura. Per als pares de l’autor, el món es va aturar el dia en què va néixer. Per què? Doncs perquè va néixer amb osteogènesis imperfecta. O, com es coneix popularment: la malaltia dels ossos de cristall. Aquest dia, sí, potser el món es va parar, però, tot i el desconeixement i les incomptables fractures, ha continuat girant. 

Felipe Mateos ens demostra en aquest llibre que, a través de l’humor i l’amor (dues coses que no estan tan allunyades com sembla), es pot treure força de les nostres debilitats. Perquè un acudit, com nosaltres mateixos, a vegades, té més força de la que podem sospitar.

Sobre l’autor

Felipe Mateos va néixer amb Osteogènesi Imperfecta, la malaltia dels ossos de cristall, a finals dels anys noranta. Va estudiar Periodisme i es va dedicar al guió radiofònic durant gairebé dos anys. A més, és escriptor i poeta. No obstant això, si alguna cosa el defineix actualment, és dedicar-se a la comèdia. És monologuista d’estand up comedy i es guanya la vida fent xous per tot el país. Xous en els quals parla de la seva vida i la seva discapacitat amb aquest to d’humor àcid que li caracteritza.

Autor: Felipe Mateos

Editorial: Vergara

Any de publicació: 2023

Génere: no ficció

 

Go to Top