Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sol i ben acompanyat!

Ets solter/a o coneixes algú que ho sigui?

Doncs continua llegint! En aquesta edició compartim amb vosaltres set coses pensades especialment per als singles o per a qui vulgui conèixer gent nova.

 

Llepa’t els dits a Somiatruites 

El Somiatruites és un hotel creat per Xavier Andrés que disposa d’un restaurant que treballa amb productes de proximitat total, ja que al terrat de l’hotel hi ha un hort de 400 m2. Si et ve de gust que estiguin per tu i menjar d’allò més bé, demana el Menú Singles, menú complet que inclou beguda i cafè. 

» hotel.somiatruites.eu

 

Huakai

Huakai és una comunitat de viatgers que tenen una cosa en comú: a més d’agradar-los viatjar, no volen dependre de ningú per poder-ho fer. Si ets sents identificat amb la seva filosofia, no ho dubtis més i apunta’t a viure una experiència única. Com funciona? Doncs ells organitzen grups de viatge d’entre 6 i 15 persones amb persones d’edats i interessos similars. Tu només cal que t’apuntis al que més t’interessi. Cada grup disposa d’un coordinador o coordinadora, que s’encarrega de tota la logística del viatge i garanteix que sigui una experiència inigualable. T’hi apuntes?

» huakai.es

 

Dating Barcelona   

Si això de les apps de cites no t’atrau massa, segur que recordes les típiques escenes d’algunes pel·lícules en què algú va a un bar i hi té petites cites amb desconeguts per conèixer solters o solteres i trobar o bé una parella formal o una nova amistat. Doncs bé, a Barcelona hi ha la possibilitat de viure aquesta experiència en primera persona. T’hi animes? Normalment, l’edat dels singles sol ser similar. Un cop tothom ha parlat amb tothom, hi ha una estona per poder parlar més amb qui s’hagi tingut més feeling

» datingbarcelona.com

Viatges de dones i per a dones

Si com a dona single el que busques és conèixer altres dones amb qui veure món, teixir una amistat i viure experiències inoblidables, apunta’t aquestes dues agències: Concedetedeseos i Tacones viajeros. Ambdues agències són catalanes, organitzen viatges únicament per a dones i en grups reduïts. L’única diferència entre elles és que a Concedetedeseos també podràs fer el xafarder en alguns tallers que fan de tant en tant. No ho dubtis més i informa-te’n!

» concedetedeseos.com.  » taconesviajeros.com

 

Grup Mixt Mollet    

Cada quinze dies, el diumenge, Grup Mixt Mollet organitza un dinar per a unes 15-20 persones en diferents restaurants de la zona (la Llagosta, Mataró, Mollet del Vallès i Granollers). Des de fa deu anys, són un punt de trobada per a qualsevol persona que tingui ganes de passar una bona estona i fer amics. Hi són benvingudes tant persones singles com separades, vídues o parelles d’entre 45 a 55 anys. Els caracteritza que fugen de la monotonia i intenten que cada dinar sigui diferent. De tant en tant fan activitats més temàtiques, com Carnaval, Sant Joan… i alguna vegada inclús van a ballar.

» Més informació: 677 39 42 39

Una escapada amb tu

A l’Hotel La Garriga saben molt bé com és d’important estar en harmonia i connectat amb un mateix, amb el silenci, la natura… Per això ofereixen diversos paquets, retirs i tallers per ajudar-nos a tenir temps de qualitat amb nosaltres mateixos, alhora que parem el ritme frenètic que acompanya el nostre dia a dia; ioga, caminades, tallers guiats, meditació, menjar saludable i ecològic… 

» La Garriga de Castelladral – Ctra. de Súria a Castelladral km 5,2 Castelladral  – masialagarriga.com

 

Gruppit 

Gruppit és una web d’oci per a persones singles, separades o sense parella que des de fa més de 9 anys és un pont per a totes les persones que busquen una nova parella, fer nous amics o conèixer gent nova a la seva ciutat. És un portal al qual recórrer si acabes d’arribar a una nova ciutat, si vols conèixer gent nova o descobrir món. Cada dia podràs gaudir de diverses opcions per sortir de casa especialment dissenyades per a singles: festes, cites a cegues, sopars, viatges i molt més! Tal com ells diuen: «el món d’avui ens empeny a quedar-nos a casa», però ells volen evitar-ho i incentivar-te a tenir trobades reals amb gent real.

» gruppit.com

 

 

Go to Top