Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I si et menges la magdalena?

El nostre dia a dia està ple de missatges tòxics que fan que dubtis del que menges. A la recerca del cos perfecte, comences a provar diverses dietes, però els resultats tan desitjats no arriben mai i ningú et diu que el que guanyaràs serà molta angoixa i una autoestima que se n’anirà aigüera avall. Prou de pressions estètiques! Plenament il·lustrada, aquesta és la guia jove definitiva per combatre la toxicitat i adquirir les eines necessàries per fer-los front. Hi trobaràs informació pràctica per tornar a gaudir del menjar, estimar-te de nou i recuperar una bona relació amb el menjar i el teu cos. 

Sobre les autores: 

María Lerín és psicòloga i psicoterapeuta especialitzada en trastorns de la conducta alimentària. Actualment, fa teràpia individual i grupal i ajuda a moltes persones a millorar la relació que tenen amb el seu cos, amb el menjar i amb si mateixes. Treballa des d’una perspectiva integradora humanista, acompanyant a cada pacient sense judicis, des de l’acceptació incondicional.

Marina Tena és dissenyadora gràfica i il·lustradora freelance i va créixer a Barcelona mentre jugava a fer llibres i els repartia entre els seus amics al pati de l’escola. Ara que és adulta, transita el nexe entre tots dos mons per a crear cadascun dels seus projectes, sempre característics per les seves formes i un ús desbordant del color.

Autora: Maria Lerin

Il·lustradora: Marina Tena

Editorial: INUK

Any de publicació: 2023

 

Go to Top