Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bulthaup Grau Roig

El bulthaup Grau Roig és un restaurant situat a la zona de Coma III a Grandvalira. És un lloc ple d’encant al qual pots arribar esquiant des del teleesquí Coma Blanca –durant el dia– i de nit amb amb màquina retrac. El restaurant està dins d’un cilindre de vidre i està ambientat amb mobiliari de cuina bulthaup. Ofereix un menú durant el dia i sopars exclusius amb reserva prèvia durant la nit.

Tipus de cuina: Gourmet premium.

T’agradarà si… Busques un lloc exclusiu i unic on fer una celebració especial en petit comitè.

El recomanaràs perquè… Les seves vistes et deixen sense parla i l’atenció que rebràs és totalment personalitzada.

El plat que et farà repetir… La sorpresa de porc ibèric amb salsa d’Oporto.

Què diuen ells per convèncer-te d’anar-hi? «En el món d’avui, en el qual tot és fugaç, el temps és riquesa. Un temps no hipotecat per la pressa, que possibilita la calma i el gaudi, contemplant els pics nevats, una nit estrellada o, asseguts a la taula, i lliurar-nos a combinacions de sensacions tant exquisides com sorprenents. Grandvalira i bulthaup aspiren amb la seva aliança a fer tot això possible partint d’una filosofia comuna: la passió per l’excel·lència; una experiència reeixida a través de la qualitat, la sostenibilitat i la innovació. L’excel·lència en la qual el grandiós i l’íntim es donen la mà.»

Per què te’l recomanem nosaltres? Perquè pensem que és d’aquells llocs on viure moments inoblidables i crear-hi records eterns. Perquè és un restaurant on, a part de gaudir amb el paladar, també us serà possible encisar-vos amb el cel i les estrelles sense contaminació lumínica.

Atenció amb: cal reservar com a mínim amb 72 h d’antel·lació.

 

» grandvalira.com