Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

La Ciutat Jardí

El nostre top 5 de Singapur

1. GILLMAN BARRACKS

Passa un dia a Gillman Barracks, un antic campament militar britànic que actualment és el nou destí predilecte d’Àsia per a l’art contemporani. Hi podreu trobar diverses galeries d’art i de fotografia on passar tranquil·lament una estona lluny de grans multituds. També hi trobareu restaurants on gaudir de bon menjar i de la bona companyia.

2. HAW PAR VILLA

Haw Par Villa és la galeria d’art a l’aire lliure més gran de Singapur. La van crear els germans Aw Boon Haw i Aw Boon Par, pares també del mundialment conegut bàlsam de tigre. El parc és un tresor de la cultura, la història, la filosofia i la religió asiàtiques que conté més de 1000 figures dedicades a la conservació del folklore, la mitologia i la cultura xinesa.

 

3. HOTEL MARINA BAY SANDS

Us recomanem dedicar un dia a passar la nit en aquest hotel, des d’on podreu tenir vistes al Gardens by The Bay i al Rapsody Show. És un dels hotels més famosos del món i és també considerat un dels casinos més cars del món. El més característic de l’edifici és la seva piscina infinita, la més elevada i llarga del planeta des d’on podreu gaudir d’unes vistes al·lucinants de la ciutat.

 

4. CENTRAL PERK

Segur que si ets fan de la sèrie Friends, et sonarà el nom d’aquesta cafeteria. Doncs a Singapur podràs anar-hi per prendre un dels seus cafès o menjar quelcom inspirat en els seus personatges. Ah! També hi venen souvenirs de la sèrie i hi ha un televisor que emet la sèrie durant tot el dia.

5. PULAU UBIN

A només uns minuts del centre de Singapur, entre l’illa principal i Malàisia, es troba Pulau Ubin. Una de les poques parts del país que encara està poc urbanitzada. Per arribar-hi simplement has d’agafar una barca des de la platja de Changi, situada a l’est de Singapur. El vaixell funciona mentre hi hagi llum i normalment s’ha d’esperar poca estona per embarcar. Un cop arribis a l’illa et recomanem llogar una bicicleta, ja que és la manera més divertida i popular per descobrir l’illa. També hi ha taxis i es pot fer a peu, però perdràs menys temps i és més barat. A l’illa hi ha restaurants on gaudir de cuina tradicional i hotels o espais on acampar per passar-hi la nit.